Frukost

Frukosten som vi serverar varierar lite från en dag till en annan men det finns alltid mycket att välja mellan och den ingår alltid i priset på rummet. Ni kan njuta av den i salen där vin tidigare gjordes när vårt hus var en vingård och som nu gjorts om till en matsal, eller ute på terassen.  

Det lokala bageriet Les Blés d'Or i närliggande byn Barsac levererar färskt bröd och bakverk till oss varje morgon. Till det, serverar vi hemmagjorda sylter, smör och en ostbricka. På buffet:n ställer vi fram färsk, säsongsbaserad frukt, yogurt och ett urval nötter, frön och ingredienser så att ni kan blanda er egen müesli. Vi förbereder gärna ägg till er enligt era önskemål och när vi kan, tycker vi om att förbereda en liten dagens överraskning. 

Vi är lyhörda för era eventuella matallergier och kostrestriktioner och kan alltid tillhandahålla laktosfri mjölk och glutenfria alternativ. 

Vi försöker så mycket som möjligt att handla och framställa biodynamiska, säsongsbaserade och lokalt inköpta och närodlade produkter.